Miresevini ne Alba-Pine

LBA-PINE SH.P.K eshte nje kompani private qe operon ne grumbullimin dhe perpunimin e prodhimeve te dyta pyjore si :

  • Boce pishe
  • Kallama
  • Bioda
  • Xunkth
  • Selvi

Selia jone eshte e pozicionuar gjeografikisht ne Gose te rrethit te Kavajes (SHQIPERI).

Deshironi te bashkepunoni me ne

Na kontaktoni